Artisanal (updated): Στη καλύτερη στιγμή του
30 Μαΐου 2019
Μέσα, καρτ ποστάλ. Έξω καρτ ποστάλ στο τετράγωνο. Το Artisanal σερβίρει στον ονειρεμένο κήπο του σύγχρονη ελληνική κουζίνα δια χειρός Δημήτρη Δημητριάδη, ο οποίος ενισχύοντας συνεχώς το ραφινάρισμα των γεύσεων, χαρίζει στο εστιατόριο γκουρμέ εκτόπισμα.
Θα έχετε ίσως ακούσει ή διαπιστώσει ότι η Κηφισιά δεν φημίζεται για το γαστρονομικό προφίλ των εστιατορίων της. Όσες προσπάθειες έγιναν τα τελευταία χρόνια από επιχειρηματίες και σεφ για να δώσουν έναν πιο δημιουργικό τόνο στις κουζίνες τους, μετά από κάποιο διάστημα και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έπεσαν στον κενό. Σε αυτή την κατά κάποιο τρόπο αμήχανη πλοκή που υποστηρίζεται πιστά από ένα βαρετό σε πολλές περιπτώσεις και μέτριο ποιοτικά μοντέλο εστιατορίων, που σερβίρει πίτσα, πάστα, σούσι και κρέας, υπήρξαν κι εκείνοι που επέμειναν σε ένα διαφορετικό και τολμηρότερο μοτίβο. Αναφέρομαι στο Artisanal Lounge & Gardens, την πορεία του οποίου έχω παρακολουθήσει αρκετά στενά από τότε που έβαλε το κλειδί στη πόρτα, γιαυτό και με ξαφνιάζει ευχάριστα τόσο για το φοβερό πείσμα να τους αντέξει το σκοινί ενώ είναι στην αντίπερα όχθη, όσο και για την διάθεση που δείχνουν να εξελίσσονται, να γίνονται κάθε φορά και καλύτεροι. Σε όλα τα επίπεδα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.