Menu

Artisanal

Μενού

 

Οικίες γεύσεις, σύγχρονες τεχνικές αλλά πρωτίστως ποιοτική πρώτη ύλη από Έλληνες παραγωγούς, συνθέτουν τις δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή του chef μας Δημήτρη Δημητριάδη.

 


*Συνοδεύονται με ντακάκια με μαύρο σουσάμι & ρίγανη, ψωμί με αποξηραμένα φρούτα και κυδωνόπαστο
*Μερίδα 100 γρ


*ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
*ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠ/ΤΑΙ 24% ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤIΚΟ ΦΟΡΟ 0.5%
*ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ
*Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ – ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ)
*www.artisanal.gr

 

Dinner

Dinner

Μενού

 


*Συνοδεύονται με ντακάκια με μαύρο σουσάμι & ρίγανη, ψωμί με αποξηραμένα φρούτα και κυδωνόπαστο
*Μερίδα 100 γρ


* ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ARTISANAL
* ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ARTISANAL
* ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
* ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
* ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ
* Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΚΟΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ
* ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΦΙΝΕ ΑΠΟΜΑΡΓΑΡΙΝΩΜΕΝΟ
* ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ BLACK ANGUS
* ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΑ

 

Cocktails

Cocktail

List

 

 

 

 

 

Επιμέλεια Καταλόγου Δήμητρα Αντωνακοπούλου