Press

Press

Releases

Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy 2016

18th of April, 2016

Με μια τεράστια εμπειρία στον τομέα της Γεύσης, της γαστρονομίας, του κρασιού και του αλκοόλ, το Αθηνόραμα μετά τον αδιαμφισβήτητα επιτυχημένο θεσμό των ελληνικών βραβείων γαστρονομίας «Χρυσοί Σκούφοι» που εδώ και 23 χρόνια βραβεύει τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, αποφάσισε τη δημιουργία ενός νέου. 

Πρόκειται για τον θεσμό «Αθηνόραμα Bar Awards – Shaker Trophy» που έχει στόχο την ανάδειξη και τη βράβευση των καλύτερων μπαρ της πρωτεύουσας. Ένα από τα βραβευμένα Bar/Restaurant της πόλης είναι και το Artisanal.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

Artisanal Lounge Gardens αθηνόραμα Bar Awards αθηνόραμα.gr

 

FNL

Artisanal (updated): Στη καλύτερη στιγμή του

30 Μαΐου 2019

Μέσα, καρτ ποστάλ. Έξω καρτ ποστάλ στο τετράγωνο. Το Artisanal σερβίρει στον ονειρεμένο κήπο του σύγχρονη ελληνική κουζίνα δια χειρός Δημήτρη Δημητριάδη, ο οποίος ενισχύοντας συνεχώς το ραφινάρισμα των γεύσεων, χαρίζει στο εστιατόριο γκουρμέ εκτόπισμα.

Θα έχετε ίσως ακούσει ή διαπιστώσει ότι η Κηφισιά δεν φημίζεται για το γαστρονομικό προφίλ των εστιατορίων της. Όσες προσπάθειες έγιναν τα τελευταία χρόνια από επιχειρηματίες και σεφ για να δώσουν έναν πιο δημιουργικό τόνο στις κουζίνες τους, μετά από κάποιο διάστημα και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έπεσαν στον κενό. Σε αυτή την κατά κάποιο τρόπο αμήχανη πλοκή που υποστηρίζεται πιστά από ένα βαρετό σε πολλές περιπτώσεις και μέτριο ποιοτικά μοντέλο εστιατορίων, που σερβίρει πίτσα, πάστα, σούσι και κρέας, υπήρξαν κι εκείνοι που επέμειναν σε ένα διαφορετικό και τολμηρότερο μοτίβο. Αναφέρομαι στο Artisanal Lounge & Gardens, την πορεία του οποίου έχω παρακολουθήσει αρκετά στενά από τότε που έβαλε το κλειδί στη πόρτα, γιαυτό και με ξαφνιάζει ευχάριστα τόσο για το φοβερό πείσμα να τους αντέξει το σκοινί ενώ είναι στην αντίπερα όχθη, όσο και για την διάθεση που δείχνουν να εξελίσσονται, να γίνονται κάθε φορά και καλύτεροι. Σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 ταλαντούχοι chef παρουσιάζουν το δικό τους ιδιαίτερο μενού!

Φεστιβάλ Ελληνικής Δημιουργικής Κουζίνας Στο Artisanal

8th of February, 2016

Το Artisanal μας φέρνει πιο κοντά με τις ελληνικές γεύσεις μέσα από ένα Φεστιβάλ γευσιγνωσίας Ελληνικής Δημιουργικής κουζίνας.

Ο chef του Artisanal Δημήτρης Δημητριάδης έχει την επιμέλεια και προτείνε 4 διαφορετικούς Έλληνες συνάδελφους και φίλους chefs, με έντονη παρουσία στην δημιουργική Ελληνική κουζίνα, οι οποίοι δημιούργησαν το δικό τους προσωπικό μενού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

artisanal1-1024x684

 

10 1 πανέμορφες αυλές στην πόλη για καλοκαιρινή έξοδο www.olivemagazine.gr

10+1 πανέμορφες αυλές στην πόλη για καλοκαιρινή έξοδο

8th of June, 2016

 

Δροσερές αυλές με ψηλά δέντρα και όμορφα λουλούδια, κομψή διακόσμηση που σου φτιάχνει τη διάθεση, ξεχωριστά πιάτα και εκλεκτά κρασιά ή cocktails που απογειώνουν τη γευστική εμπειρία. Η πόλη μας έχει να υπερηφανεύεται για τις νόστιμες οάσεις της, που κάνουν κάθε καλοκαιρινή έξοδο μοναδική.

Το olivemagazine.gr ξεχώρισε την αυλή του Artisanal ως μία από τις ομορφότερες της πόλης για την καλοκαιρινή σας έξοδο και το ευχαριστούμε πολύ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

Summer vibes at ARTISANAL

19th of May, 2016

Το In Style We Leave, ένα blog με προσωπικότητα και στυλ που απευθύνεται σε λάτρεις της όμορφης πλευράς της ζωής, που έχουν θετική ενέργεια και άποψη για ότι τους επηρεάζει έγραψε για το Artisanal.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Παχνέλης με την παρέα του μας επισκέφτηκε, δοκίμασε το μενού μας και έγραψε: “Το μενού μπορείς να πείς ότι διαθέτει μια ποικιλία γεύσεων κατατάσσοντας το στη σύγχρονη διεθνή κουζίνα καθώς περιέχει στοιχεία απο Ιταλία, Γαλλία, Άπω Ανατολή και Περού.”

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

Summer vibes at ARTISANAL In Style We Live

ARTISANAL_KRASIA_BEAUJOLAISedited

To Beaujolais Nouveau βρίσκεται στο Artisanal!

3rd of December, 2015

Όπως θέλει η γαλλική παράδοση, την τρίτη Πέμπτη κάθε Νοέμβρη ξεκινά από τη νότια Βουργουνδία το ταξίδι της νέας σοδειάς του Beaujolais Nouveau.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

Αθηνόραμα – Artisanal Lounge & Gardens

10th of September, 2015

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος από το Αθηνόραμα επισκέφθηκε το ανανεωμένο lounge restaurant της Κηφισιάς και χειροκροτεί την αλλαγή στην κουζίνα ενώ χάρηκε τον πανέμορφο κήπο και ριλαξάρισε πίνοντας ωραία κοκτέιλ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

93

Ένα από τα πιο ιστορικά αρχοντικά της Κηφισιάς που μεταμορφώθηκε σε ένα θαυμάσιο bar restaurant!

4th of January, 2016

Ο Γιώργος Παπαχατζής από το athensmagazine.gr επισκέφτηκε το Artisanal και έγραψε: “Ένα χρόνο πριν αποτελούσε το απόλυτο talk of the town και όλα από τότε έδειχναν ότι αυτό το all day bar-restaurant ήρθε να γραφτεί ανεξίτηλα… στους γευστικούς µας κάλυκες!

Το τρίπτυχο «αρχοντιά, φιλοξενία, ευζωία» δίνει το παρών τόσο στο χώρο –ένα από τα πιο ιστορικά αρχοντικά της περιοχής– όσο και στο service, το design και το υποδειγµατικό µενού. Aυτό είναι το Artisanal!”

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

2934faffca562d724c723d7a8c95feaa

FnL Best Bar Awards 2015

23rd of December, 2015

Tο FnL Guide απένειμε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, τα πρώτα βραβεία στην Ελλάδα για τα καλύτερα μπαρ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! 

Ο εκδότης της Identity Media και των περιοδικών 2Board & Mykonos Confidential μεταξύ άλλων, Πέτρος Μπουροβίλης και μέλος της κριτικής επιτροπής, τίμησε τα καλύτερα restaurant bars της Αθήνας, ένα από τα οποία ήταν και το Artisanal. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

FnL Best Bar Awards 2015 by Cardhu η λαμπερή απονομή. The Food Leisure Guide ®

Artisanal Lounge Gardens Αλκοόλ αθηνόραμαUmami.gr

Κοκτέιλ για βραβείο σε σκηνικό θεατράλ

4th of May, 2016

Tο αθηνόραμαUmami.gr εκφράζει την ιδιαίτερη απόλαυση που μπορεί κάποιος να αντλήσει από τα πάσης φύσεως διατροφικά αγαθά. Άλλωστε ο στόχος του είναι να προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση και τη γνώση που είναι απαραίτητη για να την αντλήσουμε. Η Χρυσούλα Κυριακοπούλου, οινολόγος και συντάκτης του άρθρου, αναζητάει ενορχηστρωμένους συνδυασμούς κάθε φορά που δοκιμάζει ένα ευρηματικό cocktail με το ιδανικό γευστικό του ταίρι. 

Τα κοκτέιλ του Artisanal της φάνηκαν εξαιρετικά και την ευχαριστούμε πολύ. Όπως η ίδια έγραψε: “Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και κάθε μιξ αποτελεί μια διαφορετική εμπειρία. Ένα από τα δικά μας αγαπημένα είναι το The Nutcracker, με ρούμι Havana Club Seleccion de Maestros, Bittermilk Smoked Honey cordial, φυσικό χυμό lime, λικέρ φουντούκι «Πολυκαλά» και Scrappy’s chocolate bitters. Στο ίδιο υψηλό επίπεδο χτυπιούνται και μερικές επιλεγμένες κλασικές συνταγές, τις οποίες η ομάδα πίσω από την μπάρα εκτελεί με δεξιοτεχνία.”

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

Μυθικά γεύματα σε αστικούς κήπους Νσυν Επικαιρότητα Τα Νέα Οnline

ΤΑ ΝΕΑ – Μυθικά γεύματα σε αστικούς κήπους

4th of June, 2016

Ποιος είπε ότι οι γκουρμέ κατάλογοι δεν μπορούν να συνδυαστούν με καταπράσινες αυλές, τραπέζια κάτω από δέντρα και γεύμα υπό σκιάν; Ο Γιάννης Δεβετζόγλου από ΤΑ ΝΕΑ επισκέφτηκε το κήπο του Artisanal, δοκίμασε το μενού μας και έγραψε την κριτική του.

“Η πιο όμορφη αυλή – κήπος στα πρότυπα «kew gardens» που επισκέφτηκα ήδη δύο φορές είναι του Artisanal. Αυλή με διαφορετικά επίπεδα και χώρους με αρκετά πριβέ, ακόμη και «κρυμμένα» τραπέζια για όσους επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερη απομόνωση. Πρασινάδα παντού, θεόρατα δέντρα και γκρο πλαν το palm house που αποτελεί προέκταση του νεοκλασικού κεντρικού κτιρίου.”

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

ARTISANAL_xorta_avgo

 

Protagon – Ο θρίαμβος των… αβγών

31st of January, 2016

Bραστά, μελάτα ή σφιχτά, ποσέ, τηγανητά, ομελέτα, μαζί με μπέργκερ, σούπες, πάνω σε ζουμερό κρέας, μαγειρεμένα με ελληνικό, αμερικάνικο, ασιατικό τρόπο. Η φήμη ότι τα πολλά αβγά αυξάνουν την χοληστερόλη έχει πλέον αποκατασταθεί εντελώς από τους γιατρούς. Τα αβγά είναι τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας, είναι τονωτικά, είναι νόστιμα, είναι απαραίτητα, είναι φτηνά.

Ο σεφ του Artisanal Δημήτρης Δημητριάδης παρουσίασε τις δικές του εκδοχές με βάση το αβγό και έπεται και συνέχεια γιατί brunch χωρίς αβγό δεν γίνεται!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.